2.

Licheni


Oamenii însetați de frumos își stăpânesc setea prin legături trainice cu natura. Eliberează stările de stres și agitație și învăluie-te în liniștea pădurii, unde vântul vorbește în șoapte lungi și lichenii se odihnesc la umbra copacilor falnici și măreți. Noi te ajutăm să ai la dispoziția ta un izvor natural de energie verde, care poate fi personalizat și adaptat în funcție de spațiul unde urmează să fie montat. 

Tablourile cu licheni stabilizați acționează ca un filtru natural de aer și nu necesită îngrijiri speciale. Cu un astfel de tablou vibrant vei fi mai aproape de muzica armonioasă a pădurii și vei auzi foșnetul de aripi al zânelor. Te rugăm să ne povestești din timp despre cadrul pe care vrei să îl descrie tabloul tău, iar noi ți-l livrăm în cel mai scurt timp. 

Sunt 100% naturali, antistatici și au rolul de a absorbi umiditatea. Totodată  nu sunt alergeni, toxici, inflamabili și nu necesita intretinere.

Amplasarea la exterior, în spații cu temperatură mai mare de 22 de grade,  langa sursa de caldura, expunerea directa la raze UV, lipirea cu solutii pe baza de solventi, udarea precum și amplasarea acestora în spații cu umiditate mai scăzută de 40% este interzisă, afectând longevitatea acestora.

 

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)