2.

Despre noi

Totul a pornit de la  pasiune, și cărămidă cu cărămidă, am creeat azi micul paradis Love Garden. Este florăria în care ne putem întîlni la o cafea sau un ceai și să povestim despre evenimentul tău. Și pentru că trăim în era tehnologiei, am ales să vă oferim un sneak peak din ceea ce creăm noi și să înființăm o florărie on-line.   Suntem o echipă tânără, motivată și extrem de implicată. Discutăm până la ultimul detaliu chiar și cel mai mic buchet sau aranjament și oferim întotdeauna un sfat clineților nostri. 

Eforturile și creativitatea echipei noastre se concretizează într-o gamă amplă de servicii ce pun în valoare o varietate bogată de buchete, aranjamente cu flori sau licheni, precum și alte decorațiuni hand-made. Vă invităm să ne treceți pragul locației de pe str. Horea, nr. 4 și să le alegeți pe cele care se potrivesc cel mai bine evenimentului dumneavoastră. Dacă sunteți departe de cei dragi, dar doriți să le faceți o surpriză, noi ne ocupăm de livrarea buchetelor și arajamentelor dumneavoastră!

Exprimați-vă sentimentele și lăsați florile să vă inspire! Noi suntem aici să transformăm dorințele în amintiri de neuitat!

 

Florăria noastră este situată pe str. Horea, nr. 4. Dacă dorești să ne treci pragul și nu știi unde este, te ghidăm noi. 

SC LOVE GARDEN SRL

RO 40723643

J 30/ 363/ 2019

Sediu Social : Satu Mare, B-dul Lucian Blaga nr 258a

Punct de Lucru: Satu Mare, str. Horea  nr 4