2.

Cum comand

Cum cumpăr

Bine ai venit la Florăria Love Garden! Ai ajuns aici fiindcă ai căutat‘florărie online’, ‘flori online’, ‘livrare acasă’, ‘magazin online flori’, ‘livrare buchete’ sau ‘livrare plante’… și ai ajuns fix unde trebuia!

Și fiindcă nu este ușor, te vom ajuta să iei cele mai bune decizii. Dacă ai o altă preferință și îți dorești ceva diferit decât ce avem noi postat, poți liniștit să ne contactezi. Te asigurăm că întotdeauna te vom ajuta și vom înțelege ce dorești să oferi după doar câteva cuvinte. Nu avem limite, și orice dorință sau vis poate fi transpus în realitate.

 După ce îți  încânți privirea și îți bucuri sufletul cu frumusețea fiecăruia, este timpul pentru o alegere… sau mai multe. Înainte să iei orice hotărâre, vrem să știi ca noi am conceput fiecare dintre aranjamente și buchete, inspirați de vibrația fiecărei flori, pe care am ascultat-o, am ințeles-o și am pus-o la un loc cu celelalte ce îi seamana. Vei observa și tu cum unele dintre ele spun ‘te iubesc’, ‘apreciez ce faci pentru mine’ sau pur simplu ‘mă bucur să te am alaturi’. Alege-l pe cel care se potriveste cu ce simți și apasă butonul ‘Comandă acum’ pentru a-l adăuga în coșul de cumpărături și a trece mai departe spre urmatorul pas:

Întărește mesajul subtil al florilor

Fiecare floare care ne trece prin mână este încărcată de sentimente, iar noi înțelegem ce ne șoptesc. Vorbim aceeși limbă și o transpunem în combinații inedite pentru a transmite exact acel sentiment pe care tu dorești să îl faci cunoscut. Și pentru că florile vorbesc pe limba lor, te putem ajuta să întărești mesajul cu o felicitare personalizată, făcută special pentru fericitul destinatar. 

După ce ai ales aranjamentul/buchetul favorit – selectează data livrării și intervalul orar in care vrei să livram motivele de bucurie, apoi apasă ‘Adaugă în cos’. Dacă vrei să adaugi comenzii și alte produse, poți reveni la categoriile din meniu fără griji – produsul pe care l-ai selectat anterior va rămane în ‘Cosul de cumparaturi’.

Ce a mai rămas ....

...este să completezi Datele de facturare, Adresa de livrare, să alegi metoda de plată și să plasezi comanda. E atat de simplu să aduci cuiva zâmbetul pe buze!